Champagne från Augé-dascier OCH Jamart & CIE

J A M A R T

Volupte Brut

Gjord på 100% Chardonnay från dom bästa fälten. Doft med inslag av grönt äpple och päron. Torr fruktig och druvtypisk smak med inslag av citrus. En välgjord Champagne som passar vid alla tillfällen.

                          Systembolaget 79898-01

A U G É - D A S C I E R

Rosé Brut

Gyllene behagliga bubblor och en vacker rosa färg gjord på 100% Pinot Noir. Stram fruktig doft med inslag av hallon och svarta vinbär. Torr och fräsh med en enastående längd och eftersmak.

                         Systembolaget 75626-01

J A M A R T
Reserve Brut

En unik Champagne gjord på hela 85% Pinot Meunier och 15% Chardonnay som ger den en egen karaktär. Belönad med guldmedalj. Intressant doft med inslag av aprikos persika och vanilj. Fräsh smak med stor frukt och inslag av karamell, fina bubblor. Passar både för sig själv och till mat.         78774-01

A U G É - D A S C I E R

Tradition Brut

Denna Champagne är gjord uteslutande på Pinot Noir och har en robust och vacker struktur med flera års lagring. Ren och fin doft med inslag av körsbär och svarta vinbär och en druvtypisk smak av Pinot Noir från Côte des Bars.
                         Systembolaget 71355-01

A U G É - D A S C I E R
 Prestige Brut

En kraftfull och behaglig Champagne med fina bubblor gjord endast på dom bästa Pinot Noir druvorna och endast den första pressningen. Elegant lång och smakrik, lagrad flera år innan den släpps. En av våra absolut bästa Champagner som passar vid alla tillfällen.          Systembolaget 77617-01

Ytterligare drycker finns tillgängliga på Systembolaget, skriv in Kim Wallqvist Vinhandel i sökfältet på deras hemsida.